CONTACTEER ONS

OVER ONS

Ramen en deuren van topkwaliteit, aan scherpe prijzen

Het plaatsen van nieuwe ramen en deuren is echt een specialiteit van ALB Construction. Niet alleen omdat de geleverde kwaliteit aan alle normen voldoet, maar ook omdat de prijzen bijzonder scherp zijn. 

Ramen en deuren in diverse materialen

Bovendien hebt u de keuze uit hout, aluminium en pvc. Wat het glas betreft zijn dubbel of triple glas uiteraard ook mogelijk. Zo bent u zeker van een duurzame goed isolerende raam. Alles wordt ingevoerd vanuit Polen, maar toch kunt u rekenen op een vakkundige plaatsing door onze ervaren plaatsers binnen de drie tot vijf weken na het akkoord. 

Onze leverancier is een grote fabrikant, met een ijzersterke reputatie. We werken dan ook uitsluitend met materialen van topkwaliteit. Zo bent u zeker dat uw deuren en ramen duurzaam en kwalitatief zijn.

Veranda's

Ook veranda's plaatsen wij in alle mogelijke vormen en groottes in hout, aluminium of pvc. Een veranda is een leuke, maar ook duurzame, investering. Tenminste als ze gemaakt is uit goede isolerende materialen.

Wenst u meer informatie over ons maatwerk? Neem dan contact op en we ontwerpen en plaatsen de veranda van uw dromen.

Maak vandaag nog werk van uw ramen, deuren of veranda

Voor bijkomende inlichtingen of een offerte kunt u steeds contact met ons opnemen. Wij tonen u ook graag een overzicht van de ruime keuzemogelijkheden. Hieronder vindt u reeds enkele foto’s.